Over

Naar je natuur is een idee van Marlies. Hoe dat is ontstaan lees je onderaan deze pagina. Ik stel je eerst graag voor aan de dames met wie ik samenwerk.

 

Agnes Jaspers (links) helpt je als ervaren wandelcoach en mindfulness-instructrice letterlijk in beweging te komen. Ze is geduldig en betrokken en heeft oprechte aandacht voor jou. Lees meer op haar site natuurlijklooppad.nl

Cisca Lunenborg van Melzen (rechts) heeft veel ervaring in het lesgeven van yoga en mindfulness. In haar lessen is het belangrijk dat jij mag zijn wie je bent en je eigen grenzen respecteert. Lees meer op haar site yogasport-hoogeveen.nl

Over Marlies

Ik vind heel veel dingen leuk, ik wil van alles en doe dus ook van alles. Ik probeer net als anderen veel ballen hoog te houden. Ik wil mijn werk heel goed doen, heb erg veel interesses en hobby’s, allerlei dingen in en om het huis die ‘moeten’, een lieve man die veel van huis is en ik doe vooral mijn best onze kinderen een goede basis te geven.

Ik heb samen met mijn man 8 jaar in Haarlem gewoond; nu zijn wij terug bij onze roots in Drenthe. Ik zie veel mensen van onze leeftijd worstelen met alle eisen die de maatschappij en zij zelf aan het leven stellen. Het verbaast me dan ook niet dat de gemiddelde leeftijd van een burn-out op 32 jaar zou liggen en dalende is. Graag wil ik anderen helpen op tijd in te grijpen en bewust zelf te kiezen hoe zij hun leven indelen. Dat begint met rust nemen om na te kunnen denken, te kunnen relativeren en tot nieuwe inzichten te komen. En rust begint wat mij betreft in de natuur.

Drenthe heeft enorm veel te bieden qua rust en natuur. Ik kan daar ontzettend van genieten en wil dit graag delen. Je hoeft echt geen dure verre reizen te maken om te onthaasten. Zoek het dichtbij, vind het in de natuur.

Tot ziens!

Groetjes Marlies